neva brunmaskad

neva blåmaskad

Aslan 2018

neva blatabbymaskad mvitt

Sib svartmnstrad

Sib svarttabby

Sib svartsköldpaddagolden


Sib blåsköldpadda

 

Sib rödmvitt

Vill du bli medlem?         Följ denna länk 

 

 

Hur vi hanterar dina personuppgifter på hemsidan


För att du som medlem skall kunna logga in på hemsidan och läsa ej offentlig medlemsinformation samt att vi skall kunna göra medlemsutskick till dig via hemsidan, har vi skapat ett konto till dig. Kontot innehåller namn, mejladress, postnummer, ort, region. För de som har uppfödning finns också uppgifter om hemsida samt namn på uppfödningen. Vill du lägga till fler uppgifter kan du göra det i din profil när du loggat in.

Vilka kan se mina uppgifter ?

De uppgifter som finns inlagda om dig är de uppgifter du meddelat oss via mejl. Dina kontouppgifter kommer bara att vara synlig för administratören och webmaster, samt för dig själv när du loggat in. Under menyn "Medlemmar" och profil kan du se vilka uppgifter vi har lagt in samt ändra dessa.

Hur länge finns kontot kvar ?

En revidering av inbetalda medlemsavgifter kommer att ske senast den 31 januari varje år. De som betalt efter 1 september året före är medlemmar är även medlemmar nästkommande år. Ex: har du betalt 1 september eller senare 2018 är du medlem är hela året 2019 också.

Om du meddelar att du vill att vi tar bort ditt konto eller om du inte betalt medlemsavgiften för gällande år kommer kontot tas bort efter den 1 februari varje år.

Har du upplagda annonser och finns med i uppfödarregistret kommer dessa också tas bort. Vi hoppas dock att du vill vara kvar som medlem i SIgNE-ringen.

För att undvika att ta bort uppgifter i onödan om du missat att betala kommer vi skicka en påminnelse till den mejladress du angivit, innan kontot och annonserna tas bort.

Med vänliga hälsningar

Webbmaster

 

                 

Nedanstående annonser i kategorierna anger bara de senaste annonserna. Du hittar fler under fliken Avel och respektive undergrupp.


 

Honor söker avelshane

Webbmaster:  Annica Bergström                Administratörer: Airi Andersson  & Mia Skoog   

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com