neva brunmaskad

neva blåmaskad

Aslan 2018

neva blatabbymaskad mvitt

Sib svartmnstrad

Sib svarttabby

Sib svartsköldpaddagolden


Sib blåsköldpadda

 

Sib rödmvitt

Klubbmästerskap, KM lödagen den 26 januari 2019 i Örebro


Klubbmästerskapet (KM:et) kommer att genomföras i samarbete med Nerks kattklubb i Örebro. Det innebär att man kan både ställa ut på den riktiga utställningen och på KM:et. Mats Askett kommer att bedöma katterna i Signeringens Klubbmästerskap och NERK kommer att publicera orinarie domare ca 3 veckor innan. Läs mer på Sveraks hemsida.

  
Anmälningstiden för anmälan till Nerks kattklubb startar den 23 november.
 
Hur går klubbmästerskapet till ?

SIgNEringen brukar genomföra ett klubbmästerskap varje år. Vi ställer ut våra katter och har en riktig domare. Man kan kalla det en "mini" utsällning. Antal katter kanske rör sig mellan 15-20 st. Ett perfekt tillfälle för dig som nybörjare att prova att ställa ut din katt/katter. Du får hjälp med hur du skall visa upp dina katter och hur en utställning går till och framför allt en bedömning av din katt utifrån rasstandarden.

Varje katt som deltager i klubbmästerskapet(KM) kommer att bli bedömda av vår egen domare Mats Askett. Sedan kommer vi till pristävlingarna då vi utser bl. a "bästa kropp", bästa päls" , "bästa kropp" m.m. Som "final" utses bästa klubbkatt.

Conventum i Örebro där både Nerikes utställning och KM:et skall vara är en stor lokal och SIgNEringen kommer att tilldelas en hörna precis innanför  ingången. I "vår" hörna kommer ett domarbord samt lite stolar att finnas.

Katterna kommer att placeras efter ras, det innebär att alla Nevor placeras bredvid varandra. För de medlemmar som har både en Sibirisk katt och en Neva i samma bur, blir placering bland Nevorna.

Domarborden för Nerks utställning finns i mitten av lokalen.

De medlemmar som anmält sina katter till Nerikes utställning den 26 januari 2019 i Örebro kommer automatiskt kunna deltaga i SIgNEringens KM.

Vi kommer på denna sida lägga till information om KM:et så fort vi vet något mer.

Är du inte medlem men har en Sibirisk katt eller Neva och vill deltaga i KM:et, kan du bli medlem. Läs mer här.


 

Kalender

December 2018
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Sponsorer

kattliv

 

 

Webbmaster, Annica Bergström                           Administratör, Airi Andersson

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com