neva brunmaskad

neva blåmaskad

Aslan 2018

neva blatabbymaskad mvitt

Sib svartmnstrad

Sib svarttabby

Sib svartsköldpaddagolden


Sib blåsköldpadda

 

Sib rödmvitt

Lyckad träff med medlemmarna


Idag bjöd Signeringen på fika vid utställningen i Södertälje. Det blev ett lyckat arrangemang då vi medlemmar träffades och pratade om bl a avel.

Till utställningen hade fyra nevor anmälts och en sibirisk katt. Av de fyra nevorna var det bara 2 hanar som deltog. Utställningen hade två utställningar, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. De båda hanarna tog båda cert i båda utställningarna och nominerades, men en av hanarna ställde inte upp till nominering pga "pälstrassel". 

Den sibiriska honan (Mannegumman´s LaBieddie Epione) råkade ut för "färgproblem" hade blåsilver i stamtavlan men fick till slut färgen bestämd till blågolden och fick byta grupp.

 Cosmo

SE*Saltsjö-Boos Cosmo (NEM as)

      Eames                             

SE*Saltsjö-Boos Eames (NEM a)

Utställningsresa till Riga


Vi planerar en utställningsresa till Riga den 18 -19 maj 2019, arrangerar Baltic Winner Show i Riga. Vi planerar att resa dit gemensamt för att umgås, lära oss  och några kanske vill ta med sig katter till den utställningen. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att delta.

Här finner du mer information länk till arrangören med mer information

Vi återkommer med mer uppgifter.

Avelsforum för medlemmar i SIgNEringen

SIgNEringens forum har nu varit i gång ungefär ett halvår.  Vi träffas via Skype ungefär en gång per månad .På forumet diskuterar vi frågor kring avel både gällande honor och hanar. Gruppen består av ca 10 medlemmar, men fler står på kö för att få deltaga. Är du intresserad?

Alla Signeringens medlemmar är välkomna att anmäla sig till forumet. Är du inte medlem ännu kan du läsa hur du gör för att bli medlem här. När du blivit medlem anmäler du dig till forumet genom att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ditt namn.

För information om nästa avelsforum se under Aktuella händelser


 

                 

Nedanstående annonser i kategorierna anger bara de senaste annonserna. Du hittar fler under fliken Avel och respektive undergrupp.


 


 

Vill du bli medlem?         Följ denna länk 

 


 

 

Sponsorer

 

Webbmaster:  Annica Bergström                Administratörer: Airi Andersson  & Mia Skoog   

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com