Information KM nov 2019 i Arboga


Hur går klubbmästerskapet (KM) till?

KM:et börjar 13.00 lördagen den 2 nov.

När du kommer fram till Medåkers bygdegård i Arboga, så kommer det att finnas lite enklare mat. Från kl 11.00 på lördagen den 2 nov.

SIgNEringen tillhandahåller textilburar eller så kan du ha din egen bur.

 

Tänk på att kattens klor skall vara klippta och de allra  flesta badar sina katter 4-5 dagar före så de får en fin päls. Katten skall också vara vaccinerad mot kattpest och kattsnuva senast 19 oktober 2019.

När katten sitter i buren och du fått i dig något att äta börjar klubbmästerskapet. 

 

I utställningskatalogen finner du ditt/dina nummer som din katt/katter har blivit tilldelade. Alla deltagare kommer att ingå i mindre grupper som tittar på katterna, diskuterar standarden, skriver bedömning och väljer 6 katter, med bästa öron, svans osv. Katterna kommer att visas upp av dig eller av den du vill ska visa din katt. När alla grupper har valt ut de 6 olika katterna till nominering, kommer vi tillsammans att rösta och den som flest röster blir Klubbmästare . Vi har inte samma nominergar som en vanlig utställning utan i stället är det bästa huvud, bästa kropp osv. Av alla katter utnämns en katt till klubbmästare 2019.

Vad händer på lördagskvällen? 
Efter KM:ets slut blir det en liten tipspromenad och därefter äter vi en jubileumsmiddag.
Glöm inte ange specialkost vid anmälan. Om du önskar annan dryck än vatten, läsk, the eller kaffe, Kan du ta med egen dryck 
Efter middagen fortsätter vi att umgås.

Söndagens program

Vi startar 09.30 och dagen avslutas 13.00 med lunch och hemresa.

Pälsvård och Kattagility  står på programmet denna dag.  Det kommer att finnas pälsvårdsprodukter från Hund och Kattspecilaisten att köpa, betalas enklast med swish. SIgNEringens profilprodukter kommer också att finnas under dagarna

Välkomna !

 

mail    signeringen@gmail.com                     Följ oss på facebook 32 32                         

Webbmaster:  Annica Bergström                Administratörer: Airi Andersson  & Mia Skoog   

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com