Hur gör jag när jag vill ställa ut min katt ?


För det första måste du ha en stamtavla på katten. Sedan måste du vara medlem i någon kattklubb.  Läs mer här:  Sverak-klubbar i Sverige

När du sedan erhållit ditt medlemsnummer från den kattklubb du blivit medlem i, går du till Sverak "mina katter" och skaffar ett konto om du inte har ett konto.

När du har ett konto hos Sverak och lagt till din/dina katter kommer det att finnas information om vilka utställningar som är möjliga att anmäla sig till just nu.

Observera! Utställningarna blir fort fulla, så det gäller att anmäla sig första dagen och då även betala samma dag, annars är möjligheterna små att komma med på utställningen. Även om du gjort detta är det inte säkert att du kommer med.

Det tar lång tid från det du anmält dig till dess du får svar. Svaret brukar komma ca 3 veckor före utställningsdatumet. Följ informationen på den utställande kattklubbens hemsida.

 

Här kan du läsa om hur det går till att ställa ut katt på Sveraks hemsida

Är du medlem i Signeringens Facebook grupp kan du ställa frågor där. Oftast finns det också medlemmar på de flesta utställningarna som brukar hjälpa till.

 

Lycka till !

 

mail    signeringen@gmail.com                     Följ oss på facebook 32 32                         

Webbmaster:  Annica Bergström                Administratörer: Airi Andersson  & Mia Skoog   

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com